Spray Foam Vs Fiberglass Insulation Options Guide

Spray schuim

Oude isolatie veilig verwijderen

U moet ervoor zorgen dat de isolatie die u verwijdert geen asbestsporen bevat. Dit is erg belangrijk als uw huis een product bevat dat is vervaardigd tussen 1930 en 1950. Probeer geen isolatie te verwijderen totdat u het zeker weet. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​testkit te kopen bij een bouwmarkt of contact op te nemen met een inspecteur. U moet ervoor zorgen dat alle monsters van de isolatie voor testdoeleinden naar een laboratorium worden gestuurd. Als er toevallig asbest aanwezig is, moet u een professional inhuren om de isolatie te verwijderen en ervoor te zorgen dat deze op de juiste manier wordt afgevoerd.

Om opgeblazen isolatie te verwijderen, moet u ervoor zorgen dat u een winkelvacuüm met een grote capaciteit heeft. U kunt ook gespecialiseerde HEPA-filterisolatieapparatuur huren bij een verhuurbedrijf. Omdat het los zit, heeft opgeblazen isolatie de neiging om rommelig en moeilijk te bevatten te zijn. Kleine deeltjes in de lucht van dit type isolatie kunnen ademhalingsproblemen veroorzaken. Zorg ervoor dat je ook de juiste beschermende kleding en een goed masker of gasmasker hebt voordat je begint. U wilt ook grote rollen plastic zeil en tape te gebruiken off gebieden van uw huis om deeltjes bevatten.

Isolatie

Welk type isolatie heb ik nodig?

Dit is eigenlijk een eeuwenoude vraag, de vraag welk type isolatie een huiseigenaar zou moeten gebruiken. Er zijn een paar dingen die we zeker weten als het gaat om isolatie, een daarvan is dat isolatie de temperatureuur van een huis acceptabel houdt, maar het zorgt er ook voor dat een huis energie kan besparen en daardoor kan besparen op de elektriciteits Als het gaat om isolatie, vooral in het geval van een woonhuis, zijn er twee hoofdtypen: sproeischuim en glasvezel.

Glasvezel – Dit type isolatie houdt luchtbellen vast en creëert een isolerend effect dat escaleert, waardoor de warmte-uitwisseling tussen oppervlakken wordt vertraagd.

Spuitschuim ¬– Dit is een polymeer dat uitzet tot bijna 100 keer het oorspronkelijke volume en vervolgens uithardt tot een vaste stof. Dit zorgt voor veel meer dekking en is meer een geautomatiseerd proces dan glasvezel.

Een blik op Spray Foam Insulation

Als een persoon schuimisolatie overweegt, hebben ze twee basiskeuzes om naar te kijken: Open cel en Gesloten cel.

Spray foam isolatie

Open celisolatie

Bij open cellen worden de cellen gebroken en zal lucht de gaten die ze achterlaten opvullen. In dat geval is het veel zachter en veel minder structureel geluid dan gesloten celisolatie. Hoewel dit misschien een beetje ineffectief klinkt, moet u bedenken dat het veel goedkoper is, en als u zich op een locatie bevindt waar geen grote druk op de muren wordt uitgeoefend, dan is het misschien volkomen acceptabel om ditol teit schit

Gesloten celisolatie

Open celisolatie is een beetje beperkt in isolatiebereik, maar gesloten celisolatie kan verschillende bereiken hebben. De maateenheid wordt onderzocht door de weging van een kubieke voet, en kan dan variëren tussen 0.4 pond en 0.5 pond. De R-waarde wordt gemeten met een factor 3.5 per inch, dus dit hangt uiteindelijk af van de dichtheid. In gesloten cellen kan de dichtheid oplopen tot 1.7 tot 2.0 lbs per kubieke voet, en een hogere dichtheid maakt meer gebruik mogelijk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *